Actueel

Als uitvinder van het snelverband anno 1901 introduceert Koninklijke Utermöhlen met het HeltiQ Noodverband wederom een innovatie van levensbelang!

Bij de afgelopen landelijke HeltiQ winkelacties maakte niet alleen consumenten kans op mooie prijzen, ook aan de deelnemende winkels werden prijzen uitgereikt.

De nieuwe HeltiQ Brandwondenpleister is een hydrogel pleister geschikt om te gebruiken bij eerste- en tweedegraads brandwonden.

Een goede hartmassage verdubbelt de overlevingskans van een hartstilstand. De diepte en tempo van een hartmassage is hierbij essentieel en is vastgelegd binnen wetenschappelijke richtlijnen. Om ervoor te zorgen dat instructeurs en cursisten op eenvoudige wijze dit individueel kunnen oefenen en meten introduceren wij met de SimCPR een nieuwe onderwijstool voor het effectief reanimeren.

Utermöhlen verlaagd prijzen ByeBites Tekenpincet en 2 in 1 muggengel

Utermöhlen verlaagd prijzen ByeBites Tekenpincet en 2 in 1 muggengel

Ook de ByeBites artikelen mogen deze zomer niet in de schappen ontbreken.

Goed om te weten: Utermöhlen heeft de verkoopadviesprijzen van de ByeBites Tekenpincet en de ByeBites 2 in 1 muggengel in prijs verlaagd.

 

Bestel de ByeBites Tekenpincet en de ByeBites 2 in 1 Gel bij de groothandel

 

ByeBites Tekenpincet

Artikelnr. 2102029

EAN code 8717484000533

Verkoopadviesprijs: € 3,95

 

Het tekenseizoen loopt van april tot en met oktober.

 

ByeBites 2 in 1 Gel

Artikelnr. 2102033

EAN code 8717484003299

Verkoopadviesprijs: € 9,95

 

De ByeBites Tekenpincet is een handige tekenpincet met 2 in 1 functie waarmee zowel kleine als grote volgezogen teken eenvoudig en pijnloos verwijderd kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over de ByeBites Tekenpincet

 

ByeBites 2 in 1 Gel is een milde en 100% natuurlijke muggengel én After Sun gel in één en biedt tot 4 uur bescherming. Daarnaast is de gel aanvullend te gebruiken ter verkoeling, verzorging en verzachting van de huid na het zonnen. Klik hier voor meer informatie over de ByeBites 2 in 1 Gel.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.