-- Geschreven door: Niek Donker, 24-01-2023

v.l.n.r: Martin Pereboom, oprichter Carl Friedrich Utermöhlen (1880) & Piet Bandell

 

Martin Pereboom en Piet Bandell namen op 24 januari 2018 Koninklijke Utermöhlen over. Samen kijken ze terug op die eerste vijf jaar. ,,We zouden het allebei zo weer doen.” Het bedrijf dat ze overnamen, is veranderd. ,,Als je ziet waar we nu staan, is dat een compliment aan heel veel mensen. Dat geeft alle vertrouwen om met veel plezier verder te gaan.

De eerste 2 (werk)weken van 2023 zitten er inmiddels al bijna op. Naast dat we vooruit kijken en met volle energie 2023 in gaan, blikken we ook terug op 2022. Wat zijn onze hoogtepunten, wat waren onze leermomenten en wat zijn onze doelen voor dit jaar. Een aantal van de voor ons bijzondere momenten en hoogtepunten delen we graag met jullie!

Onze HeltiQ BHV-Trainingssets worden vanaf heden uitgeleverd in kartonnen verpakkingen. Jaarlijks gooien we namelijk met zijn allen heel wat kilo’s plastic weg, waarvan lang niet alles wordt gerecycled. Dat kan minder, vinden wij!

Wolvega is de thuisbasis van Koninklijke Utermöhlen, wereldwijd leverancier van zelfzorgproducten. Als uitvinders van het snelverband, staat innovatie en samenwerking hoog aangeschreven. Directeur Nederland Siebe van der Meer en Business Development Directeur Erwin Diekman over HeltiQ, Pak & Plak Pleisters en succes in China.

Wie kent het niet. Dat geklungel met een doosje pleisters. Dat moet en kan makkelijker vinden wij bij HeltiQ, consumentenmerk van Koninklijke Utermöhlen. Met de HeltiQ Pak & Plak Pleister wordt een nieuwe methode geïntroduceerd om snel en hygiënisch een pleister te pakken én plakken met één hand. Makkelijker wordt het niet!