Per 1 februari 2018, zijn de bankgegevens van Koninklijke Utemöhlen NV gewijzigd.

 

Wolvega, 30 januari 2018 - Afgelopen week is de overname van de activiteiten van Koninklijke Utermöhlen NV afgerond. De activiteiten van Utermöhlen, bekend van de A-merken HeltiQ en ByeBites, zullen onder leiding van Piet Bandell en Martin Pereboom worden voortgezet vanuit de vertrouwde huidige locatie in Wolvega. De plannen van het nationale en export georiënteerde bedrijf zullen gericht blijven op het leveren van producten van hoge kwaliteit in de wond-, sport-, kraam- en huidverzorging.

Als uitvinder van het snelverband anno 1901 introduceert Koninklijke Utermöhlen met het HeltiQ Noodverband wederom een innovatie van levensbelang!

Bij de afgelopen landelijke HeltiQ winkelacties maakte niet alleen consumenten kans op mooie prijzen, ook aan de deelnemende winkels werden prijzen uitgereikt.

De nieuwe HeltiQ Brandwondenpleister is een hydrogel pleister geschikt om te gebruiken bij eerste- en tweedegraads brandwonden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.