Vanaf week 21 start HeltiQ met een landelijke campagne waar de verpakkingswijziging o.a. zal worden gecommuniceerd op diverse online en social media kanalen, in folders, op abri’s, vrachtwagens en op verschillende radiozenders en Spotify.

Tot vandaag bestonden er alleen maar pleisters in één huidskleur in Nederland. Eigenlijk heel vreemd, want iedereen is gelijk, maar niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en kan dus niet de pleister plakken van zijn of haar keuze. Hier brengt Koninklijke Utermöhlen in samenwerking met het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) verandering in door als eerste in Nederland pleisters in meerdere huidskleuren te introduceren onder het merk HeltiQ.

De komende tijd is er weer volop reuring rondom het merk HeltiQ. Naast de verpakkingswijzigingen die afgelopen tijd plaatsvonden in het wond- en sportschap en het kraamschap liggen vanaf heden ook de wrattenproducten met een vernieuwde verpakking, passend in de HeltiQ lijn, in de winkels.

Utermöhlen heeft de HeltiQ Wegwerpwashandjes verbetert in kwaliteit. De vernieuwde wegwerpwashandjes zijn superzacht voor de huid, vervaardigd van sterk materiaal en uitgevoerd in de kleur wit.

HeltiQ Gemetalliseerd Wondkompres is een steriel hoog absorberend wondkompres met een geperforeerde aluminium toplaag.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.