HeltiQ, publiekstrekker op Negenmaandenbeurs

 

Wolvega, 7 februari 2018 - HeltiQ, één van de merken van Koninklijke Utermöhlen NV, is het merk waarmee je kennismaakt als een nieuw leven begint en is om die reden een onmisbare exposant op de Negenmaandenbeurs. Naast kraamartikelen zoals het HeltiQ kraampakket en de HeltiQ zoogkompressen heeft het merk een breed assortiment wond- en sportverzorgingsproducten en producten voor diverse huidaandoeningen zoals waterpokken en waterwratjes.

 

Met een ludieke 'greenscreenactie' en het presenteren van nieuwe en bestaande producten, staat de HeltiQ stand (hal 8, stand 413) dit jaar in het teken van fun en nuttige informatie voor (aanstaande) ouders. Alles weten over kinder-EHBO? Bezoek dan een van de HeltiQ masterclasses!

 

Maak een foto op het HeltiQ Greenscreen en win een belly paint
Met een groot greenscreen en keuze uit diverse leuke, grappige en gekke achtergronden kunnen de mama’s en papa's to be op de HeltiQ stand hun lol op. Onthullen welk geslacht het wordt? Of gewoon een reality check foto once the baby is born, de keuze is reuze! Wordt de foto online geplaatst dan maken zij ook nog eens kans op het winnen van een belly paint! 

 

Nieuwe producten voor interessante introductieprijzen

Tijdens de beurs zijn er interessante beursaanbiedingen op de HeltiQ kinder-EHBO artikelen. Zo introduceert HeltiQ een aantal innovaties waaronder de HeltiQ Oog en Wondspray en de HeltiQ Brandwonden Gel.


HeltiQ Oog en Wondspray
Met name in het eerste jaar kampen baby’s vaak met ontstoken en dichtgeplakte oogjes. Tijdrovende processen zoals vooraf water koken dit af laten koelen en vervolgens het oogje met een steriel gaaskompres schoonmaken is niet meer nodig. Met HeltiQ Oog & Wond Spray kan de steriele oplossing direct op een steriel gaaskompres worden gesprayed waarmee vervolgens het oogje van de baby kan worden schoongemaakt.


HeltiQ Brandwonden Gel
Brandwonden komen bij kinderen meestal door contact met heet water. HeltiQ Brandwonden Gel is een gel die als eerste hulp kan worden gebruikt bij het behandelen van kleine oppervlakkige brandwonden als gevolg van vuur, hete vloeistoffen, stralingswarmte, stoom of andere niet chemische warmtebronnen. De brandwondengel verzacht, verkoelt en onttrekt de brand uit de brandwond. Daarnaast is de brandwondengel ook uitermate geschikt om te gebruiken wanneer kinderen verbrand zijn door de zon of bij brand- of schaafwonden ontstaan door kunstgrasbanen of gymzaalvloeren.

Masterclass HeltiQ eerste hulp bij kinderongevallen
Jaarlijks belanden er 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp. 90% van deze ongevallen vindt plaats terwijl de ouder aanwezig is. Te weinig ouders weten wat ze moeten doen als er een ongeluk gebeurt. Tijdens de HeltiQ Masterclass Eerste hulp bij kinderongevallen leert instructeur Roelof Jan Drijfhout de (aanstaande) ouders alles over hoe te handelen bij onder andere brandwonden, wondjes, kneuzingen, blauwe plekken, verslikking en verstikking. De eerste hulp bij kinderongevallen masterclass wordt gehouden op de volgende dagen en tijden:

 

Datum Tijdstip
Woensdag 22 februari     17:00 – 17:30 uur
Donderdag 23 februari       20:30 – 21:00 uur
Vrijdag 24 februari 17:30 – 18:00 uur
Vrijdag 24 februari 20:30 – 21:00 uur
Zaterdag 25 februari 17:00 – 17:30 uur
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.