Actueel

Nog nooit zoveel beentjes tegelijkertijd de lucht in zien gaan! Wat een succes! Prachtig weer! Heel veel vrijwilligers die keihard gewerkt hebben. Stress in de inschrijftent! Een fantastisch aantal deelnemers. Ga zo maar door…

Tot vandaag bestonden er alleen maar pleisters in één huidskleur in Nederland. Eigenlijk heel vreemd, want iedereen is gelijk, maar niet iedereen heeft dezelfde huidskleur en kan dus niet de pleister plakken van zijn of haar keuze. Hier brengt Koninklijke Utermöhlen in samenwerking met het NASF (Nederlands Albert Schweitzer Fonds) verandering in door als eerste in Nederland pleisters in meerdere huidskleuren te introduceren onder het merk HeltiQ.

De komende tijd is er weer volop reuring rondom het merk HeltiQ. Naast de verpakkingswijzigingen die afgelopen tijd plaatsvonden in het wond- en sportschap en het kraamschap liggen vanaf heden ook de wrattenproducten met een vernieuwde verpakking, passend in de HeltiQ lijn, in de winkels.

HeltiQ Gemetalliseerd Wondkompres is een steriel hoog absorberend wondkompres met een geperforeerde aluminium toplaag.

Utermöhlen heeft de HeltiQ Wegwerpwashandjes verbetert in kwaliteit. De vernieuwde wegwerpwashandjes zijn superzacht voor de huid, vervaardigd van sterk materiaal en uitgevoerd in de kleur wit.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen we u naar de disclaimer.