Bezoek onze HeltiQ stand op de Vrouw! beurs

 

Het hangt al een poosje in de lucht en bij heel veel vrouwen staat 9 tot en met 11 maart 2018 al maanden in hun agenda genoteerd: Vrouw! komt er weer aan. Tijdens deze frisse en verrassende elfde editie staat het WTC Expo in Leeuwarden helemaal in het teken van alles wat vrouwen boeit en bindt.


Tijdens Vrouw! kunnen de bezoekers samen een dagje uit, leren ze alles over de nieuwste trends en noviteiten en maken ze kennis met interessante nieuwe producten voor thuis en onderweg. Op de HeltiQ stand is er een masterclass kinder-EHBO. Want ook dat is Vrouw!

 

Alles weten over kinder-EHBO? Bezoek onze masterclass!
Iedereen wil zijn kinderen en/ of kleinkinderen natuurlijk beschermen. In een interactieve masterclass leert EHBO-instructeur Roelof Jan Drijfhout alles over de meest voorkomende ongevallen in en rondom het huis. Tijdens deze masterclass geeft hij uitleg over hoe iemand kan handelen bij o.a. brandwonden, wondjes, kneuzingen, blauwe plekken, verslikking en verstikking. Na afloop van de masterclass kunnen de bezoekers Roelof Jan allerlei vragen stellen.

 

Nieuwe producten en interessante beursacties

Tijdens de beurs zijn er interessante beursaanbiedingen op de HeltiQ kinder-EHBO artikelen waaronder de innovaties HeltiQ Oog en Wond Spray en de HeltiQ Brandwonden Gel.

 

Ook is er een super beursaanbieding met onze wrattenproducten HeltiQ Steelwratjes voor het verwijderen van Steelwratten en HeltiQ Wratweg voor het verwijderen van hand- en voetwratten en behandelen van waterwratjes.

 

Beursdagen

Vrijdag 9 maart     13.00 - 22.00 uur
Zaterdag 10 maart     10.00 - 18.00 uur
Zondag 11 maart 10.00 - 18.00 uur 

 

Waar staat HeltiQ? 

Ons standnummer is 4098, wij staan aan de rand van het wooninspiratieplein.