Bezoek Utermöhlen op ExpoRIC

 

Woensdag 18 en donderdag 19 april staat het salesteam van Utermöhlen klaar in hal 11, stand E131 bij Vliegveld Twenthe. Tijdens dit congres demonsteren zij diverse innovaties,waaronder het HeltiQ Noodverband, een innovatie van levensbelang!

 

HeltiQ Noodverband: een innovatie van levensbelang
Het HeltiQ Noodverband is een steriel zelfklevend gerold snelverband met geïntegreerd wondkussen. Met het noodverband kan direct de juiste druk worden uitgeoefend op zowel bloedende schaaf-, snij- en oppervlakkige wonden (dekverband) als grote actieve of catastrofale bloedingen (drukverband/noodverband).

 

Het HeltiQ Noodverband is een innovatieve doorontwikkeling op het bestaande (gerolde) snelverband en geschikt om te gebruiken als wonddekverband en wonddrukverband. Doordat er door gebruik van het noodverband minder eerste hulp materialen nodig zijn en het de hulpverlening vereenvoudigd kan het noodverband levensreddend zijn wanneer elke seconde telt!

 
Aanvullend demonstreert het salesteam de diverse toepassingen van de nieuwe SimCPR en HeltiQ Oog & Wond Spray.

 

SimCPR en HeltiQ Oog- en wondspray
Een goede hartmassage verdubbelt de overlevingskans van een hartstilstand. De diepte en tempo van een hartmassage is hierbij essentieel en is vastgelegd binnen wetenschappelijke richtlijnen. Om ervoor te zorgen dat instructeurs en cursisten op eenvoudige wijze dit individueel kunnen oefenen en meten is er de SimCPR, dé onderwijstool voor effectief reanimeren. Met het SimCPR polsbandje kunnen instructeurs en cursisten snel en eenvoudig de diepte en tempo van de hartmassage testen via de smartphone en direct meten of hun hartmassage levensreddend is. Met deze innovatieve oplossing leren cursisten te trainen volgens wetenschappelijke richtlijnen.

 

De HeltiQ Oog & Wond Spray is steriele kant en klare spoeling waarmee op hygiënische wijze snel en effectief vuil en stof uit ogen en wonden kan worden gespoeld. De zachte nevel van de spray verwijdert de lichaamsvreemde stoffen uit het oog of de wond wat de oogirritatie vermindert en het wondgenezingsproces bevordert. Lees hier meer over de HeltiQ Oog & Wond Spray.


ExpoRIC

Woensdag 18 april 2018 van 10.00 tot 18.00

Donderdag 19 april 2018 van 10.00 tot 18.00

Vliegveld Twenthe

Vliegveldweg 345 (Bij gebruik navigatie, geef 'Oude Deventerweg' in)

7524 PT Enschede