Productontwikkeling

Productontwikkeling - icoonInnovatie en productontwikkeling vormt voor ons een belangrijke kernwaarde. Het is ons doel om voor kleine lichamelijke ongemakken op of aan de huid de beste oplossing voor de eindgebruiker te bieden. Het blijven volgen van de ontwikkelingen op de markt, het besteden van tijd aan diverse onderzoeken, het hebben van een kritische blik en het ontwikkelen van nieuwe of verbeterde producten is hierbij essentieel.

 

Door hier op in te spelen groeien wij niet alleen in ons vakgebied maar ook in onze expertise. Zo hebben wij ruim 25 jaar kennis en ervaring in de productie van cryotherapeutische producten (bevriezing). Dankzij deze uitgebreide kennis en het blijven testen met cryotherapie (bevriezing) ontwikkelden we met HeltiQ Steelwratjes ook in 2013 weer een nieuw product op dit vakgebied. Daarna hebben we in 2020 de HeltiQ Teekweg op de markt gebracht.

 

Naast cryotherapie innoveren we door het ontwikkelen van gels en crèmes of fysieke hulpmiddelen ook op andere vlakken van kleine ongemakken op of aan de huid. Ook internationaal spelen we in op vragen en ontwikkelingen in de markt, wat ertoe heeft geleid dat onze producten inmiddels wereldwijd worden geëxporteerd.