Landelijke campagne HeltiQ wrattenproducten

 

Vanaf week 21 start HeltiQ met een landelijke campagne waar de verpakkingswijziging o.a. zal worden gecommuniceerd op diverse online en social media kanalen, in folders, op abri’s, vrachtwagens en op verschillende radiozenders en Spotify.

HeltiQ Skintags wordt HeltiQ Steelwratjes

De wrattenproducten bestaande uit HeltiQ Wratweg, voor het behandelen van hand- en voetwratten én waterwratjes en HeltiQ Skintags voor het verwijderen van steelwratjes krijgen een nieuw jasje meer passend in de stijl van het merk. Daarnaast wordt de naam van HeltiQ Skintags verandert in de naam HeltiQ Steelwratjes om zo de toepassing van het product bij de consument verder te verduidelijken. HeltiQ Wratweg behoudt zijn naam. De artikelnummers, eancodes, werking en toepassing van de producten blijven verder ongewijzigd.

Aanvragen online berichten
Winkels die tijdens de loop van de campagne online aandacht willen besteden op hun eigen social media kanalen kunnen hiervoor online berichten bij Koninklijke Utermöhlen NV opvragen.


HeltiQ Wratweg en steelwratjes bestellen

Zorg voor voldoende voorraad en bestel voor start van de campagne de vernieuwde HeltiQ Wratweg en HeltiQ Steelwratjes om lege schappen te voorkomen.


HeltiQ Wratweg                                      
Artikelnr.: 140000
EANcode: 8717484003190
Consumentenadviesprijs: € 16,99

 

HeltiQ Steelwratjes

Artikelnr.: 145000

EANcode: 8717484005170

Consumentenadviesprijs: € 19,99


Bezoek www.heltiq.nl voor meer informatie over de producten HeltiQ Wratweg en HeltiQ Steelwratjes.