Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Als fUtermohlen-Puur-natuuramiliebedrijf hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, zowel naar de maatschappij als naar onze medewerkers toe. Zorg dragen voor behoud van het milieu is een terugkerend onderdeel in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Energiereductie dankzij vloerverwarming in onze productie en lichtsensoren in onze kantoren, het scheiden van afval, het inzetten van recyclebaar verpakkingsmateriaal, het mede ontwikkelen van 100% natuurlijke producten en lean en green transport zijn hier voorbeelden van.

 

Mensen zijn de belangrijkste schakel in het succesvol ondernemen. Daarom stellen wij onze medewerkers centraal, zij zijn de fundering van het bedrijf. Het voorzien in veilige en ARBO verantwoorde werkplekken, het persoonlijke contact en de ontwikkeling van onze medewerkers staan bij ons voorop. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in ons bedrijf en de markt waarin we opereren en kunnen we snel en deskundig inspelen op vragen of wensen van klanten.

Naast het werken met ons vaste team medewerkers bieden wij tevens de mogelijkheid om mensen met een arbeidsbeperking met de juiste begeleiding mee te laten draaien in het normale productieproces van onze fabriek.

 

Ook dragen we als bedrijf ons steentje bij aan verschillende doelen, door het sturen van verbandstoffen naar projecten in Afrika en het ondersteunen van Stichting Baby Hope. Deze stichting zamelt kraammaterialen in om moeders in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa op hygiënische wijze te laten bevallen, zodat hun baby’s levend en gezond geboren worden. 

 

 

 

Sustainability report 2021

Klik hier voor het CSR report van Koninklijke Utermöhlen 2021.

Koninklijke Utermöhlen NV