Onze merken

Utermöhlen - Since 1880

Utermohlen - sinds 1880Al vanaf oudsher is Utermöhlen een bekend A-merk in wondverzorging voor de professionele sector. Het assortiment richt zich op diverse bedrijven en overheidsinstellingen en bestaat uit bedrijfsverbanddozen en -tassen, eerste hulp sets, EHBO/BHV cursussets, BHV trainingsets en EHBO-accessoires zoals detecteerbare pleisters. Al deze producten vormen een onmisbare aanvulling op iedere werkvloer en/of training en zorgen ervoor dat bedrijven bij ongelukken en calamiteiten altijd over het juiste materiaal beschikken. Omdat per branche de gestelde veiligheidseisen kunnen verschillen, bestaat het assortiment uit een aantal branchespecifieke bedrijfsverbanddozen.

 

Bijvoorbeeld bedrijfsverbanddozen die toegespitst zijn op de inzet in een omgeving waar HACCP-richtlijnen gelden, maar ook bedrijfsverbanddozen specifiek voor kinderopvang, sport, bouw of industrie. Bovendien kunnen de (branchespecifieke) bedrijfsverbanddozen ook met losse modules worden aangeboden. Door de gebruikte modules te vervangen door nieuwe modules, blijft de bedrijfsverbanddoos altijd compleet en op orde.

 

Naast wondverzorging is het assortiment aangevuld met de categorie ‘cryotherapie’ (bevriezing). Onder deze categorie is de Cryo Professional gelanceerd. Een product waarmee huisartsen en dermatologen wratten op professionele wijze verwijderen door middel van bevriezing.


www.utermohlenprofessioneel.nl

Koninklijke Utermöhlen NV