Actueel

Utermohlen introduceert nieuwe verpakkingen in wrattenschap

De komende tijd is er weer volop reuring rondom het merk HeltiQ. Naast de verpakkingswijzigingen die afgelopen tijd plaatsvonden in het wond- en sportschap en het kraamschap liggen vanaf heden ook de wrattenproducten met een vernieuwde verpakking, passend in de HeltiQ lijn, in de winkels. De artikelnummers, eancodes, werking en toepassing van de producten blijven verder ongewijzigd.

HeltiQ Wratweg is 2-in-1 wrattenproduct waarmee hand- en voetwratten kunnen worden verwijderd én waterwratjes mee kunnen worden behandeld. Met HeltiQ Steelwratjes kunnen steelwratjes eenvoudig worden verwijderd.

 

Lees hier meer over HeltiQ Wratweg en HeltiQ Steelwratjes 

 

Landelijke wrattencampagne

Eind mei zal de wijziging worden gecommuniceerd middels een grote landelijke campagne en zullen HeltiQ Wratweg en Steelwratjes terug te zien zijn op vrachtwagens, social media, in de winkelstraat en in diverse actiefolders van drogisterijen en apotheken. Aanvullend zal de campagne ook te horen zijn op diverse radiozenders.

 

HeltiQ Skintags wordt HeltiQ Steelwratjes

De productnaam van HeltiQ Wratweg is gelijk gebleven. Om de toepassing van HeltiQ Skintags te verduidelijken is de productnaam veranderd in HeltiQ Steelwratjes. Meer informatie over wat steelwratjes zijn? Klik dan hier.

 

HeltiQ Wratweg                                          HeltiQ Steelwratjes
Artikelnr.: 140000                                          Artikelnr.: 145000
EANcode: 8717484003190                               EANcode: 8717484005170
Z-index: 15415821                                         Z-index: 15862895
Consumentenadviesprijs: € 16,99                     Consumentenadviesprijs: € 19,99

 

Bezoek www.heltiq.nl voor meer informatie over de producten HeltiQ Wratweg en HeltiQ Steelwratjes.