Utermohlen met HeltiQ aanwezig op de Negenmaandenbeurs

 

HeltiQ, is het merk waarmee je kennismaakt als een nieuw leven begint. Naast kraamartikelen zoals het HeltiQ Kraampakket en de HeltiQ Zoogkompressen heeft het merk een breed assortiment wond- en sportverzorgingsproducten en producten voor diverse huidaandoeningen zoals waterpokken en waterwratjes.

 

Met een ludieke 'greenscreenactie' en het presenteren van nieuwe en bestaande producten, staat de HeltiQ stand (hal 8, stand 413) dit jaar in het teken van fun en nuttige informatie voor (aanstaande) ouders. Bezoekers die alles willen weten over kinder-EHBO kunnen een van de HeltiQ masterclasses bijwonen.

 

HeltiQ Greenscreen bellypaint actie!
Met een groot greenscreen en keuze uit diverse leuke, grappige en gekke achtergronden kunnen de mama’s en papa's to be op de HeltiQ stand hun lol op. Onthullen welk geslacht het wordt? Of gewoon een reality check foto once the baby is born, de keuze is reuze! Wordt de foto online geplaatst dan maken zij ook nog eens kans op het winnen van een bellypaint! 

 

Nieuwe producten voor interessante introductieprijzen

Tijdens de beurs zijn er interessante beursaanbiedingen op de HeltiQ kinder-EHBO artikelen, en introduceert HeltiQ een aantal innovaties waaronder de HeltiQ Oog en Wond Spray en de HeltiQ Brandwonden Gel.

Masterclass HeltiQ eerste hulp bij kinderongevallen
Jaarlijks belanden er 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp. 90% van deze ongevallen vindt plaats terwijl de ouder aanwezig is. Te weinig ouders weten wat ze moeten doen als er een ongeluk gebeurt. Tijdens de HeltiQ Masterclass Eerste hulp bij kinderongevallen leert instructeur Roelof Jan Drijfhout de (aanstaande) ouders alles over hoe te handelen bij onder andere brandwonden, wondjes, kneuzingen, blauwe plekken, verslikking en verstikking. De eerste hulp bij kinderongevallen masterclass wordt gehouden op de volgende dagen en tijden:

 

Datum Tijdstip
Woensdag 22 februari     17:00 – 17:30 uur
Donderdag 23 februari       20:30 – 21:00 uur
Vrijdag 24 februari 17:30 – 18:00 uur
Vrijdag 24 februari 20:30 – 21:00 uur
Zaterdag 25 februari 17:00 – 17:30 uur