Werken bij Koninklijke Utermöhlen NV

Koninklijke Utermöhlen NV produceert en levert vooruitstrevende zelfzorgoplossingen voor de behandeling van kleine ongemakken op of aan de huid. Ons brede assortiment wondverzorging, wratbehandeling, zelfzorg- en insectenproducten bestaat uit de merken Utermöhlen en HeltiQ. Met het Utermöhlen merk betreden wij de Business to Business markt door het leveren van professionele producten op gebied van wondverzorging, bedrijfshulpverlening en wrattenbehandeling door huisartsen en dermatologen. Met ons merk HeltiQ zijn wij actief op de Business to Consumer markt. Hier leveren wij diverse wondverzorgings- en zelfzorgproducten (o.a. wratten, waterpokken, jeuk, huidaandoeningen, littekens) en insectenproducten op natuurlijke basis voor zowel vóór als ná de steek aan o.a. apotheken, drogisterijen, outdoor-, gezondheid-, baby- en kinderwinkels en via diverse online shops. Productverbetering, innovatie en ruim 25 jaar kennis en ervaring in de productie van cryotherapeutische producten (bevriezing) is onze kracht. Dit heeft ertoe geleid dat onze producten en merken wereldwijd worden geëxporteerd.

 

Onze werkomgeving

Koninklijke Utermöhlen NV is een familiebedrijf. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Wij bieden onze medewerkers een veilige, plezierige en informele werkomgeving met de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Erkend leerbedrijf

Door Savantis en het Kennis Centrum Handel (KCH) zijn we uitgeroepen tot erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om jongeren een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor nu en in de toekomst.

Momenteel hebben wij de volgende openstaande vacature:

  • Stage Content Marketing & Social Media

    Vind je het leuk om verschillende werkzaamheden af te wisselen? Ben je graag creatief bezig? Heb je een eager to learn mentaliteit? En zoek je een stage met ruimte voor verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder! Per september 2023 hebben wij namelijk plek voor een Content Marketing & Social Media stagiair(e).

Koninklijke Utermöhlen NV